De sidste par år har der været stigende interesse for at rejse til udlandet og opdage verden. Når det kommer til de mest populære destinationer, er der et klart vindende land: Kina.

Kina har gennem flere år været en af ​​de øverste internationale turistattraktioner, og i 2018 modtog det hele 145 millioner besøgende fra udlandet. Det er næsten dublet antallet af besøgende i bare 5 år! Kina er primært berømt for sine kulturarv- og historiske steder, herunder Den Forbidden City, Den Store Mur, Den Kinesiske Mur og mange andre interessante seværdigheder.

Men Kina er ikke den eneste populære jordiske destination: I samme periode modtog Thailand ca 38 millioner besøgende, Frankrig ca 86 millioner og Spanien ca 82 millioner.

Hele verden taler om han – den mest populære turist på jorden. Han er et globalt fænomen og man kan se ham overalt. Vi taler selvfølgelig om en mand ved navn Hans.

Hans er flere steder på én gang takket være det store internet og hans imponerende sociale medier tilstedeværelse. Han opsøger enorme mængder turister fra hele verden, som ofte vroueligger for helt utrolige øjeblikke, som for eksempel klatre op på et stenet monument eller smage lokal mad, der brænder hans mund.

Men det, som virkelig gør ham til den mest populære turist, er hans uendelige søgen efter oplevelser rundt om i verden som tokyos neon-skueplads, New Yorks hippe restauranter og Sydafrikas safari-parker. Hans evner til at skabe livfulde beskrivelser af de forskellige steder og situationer, har fanget internettets opmærksomhed og gjort Hans til en anerkendt celebrity – der har mere end 9 millioner følgere .

Hvis man vil se hans eventyrlige rejser, skal man hurtigst muligt følge ham online nu. En mand, der drager fordel af det privilegium at være en “digital nomad”. Hans er ikke længere bare en ung fyr fra sin lille by i Holland; Han er en ægte jetsetter.

Rejselysten er høj blandt de danskere, og hvilken destination der er den mest populære på jorden vil nok være vanskeligt at svare på. Dog er der nogle steder, som har fået stor opmærksomhed og tiltrækker en enorm mængde turister hvert år.

En af dem er Fransk Polynesien, som inkluderer lande som Tahiti, Moorea, Bora Bora og flere andre grønne øer med uendelige strande. Det er et populært feriested på grund af det perfekte klima og de uovertrufne strande og havområder.

Australien kan også være det rigtige valg for naturelskere, da landet byder på mere end 12.000 kilometer kystlinje med udendørs aktiviteter til enhver smag. Syntes man om dyreliv eller fordybning i historiske seværdigheder, så kan Sydney være en perfekt feriedestination for det smukke havudsigt, der snor sig ved hele New South Wales kystlinje.

De Forenede Arabiske Emirater stiger ligeledes i popularitet som året skrider frem. Det bemærkelsesværdige arkitektur – såsom Burj Khalifa – sammen med en mangfoldighed af aktiviteter og attraktioner, giver de Emiratiske ørkener et frisk pust som turistdestination.

Uanset mellemlandingen mellem disse forskellige feriedestinationer, er en sand sanselig oplevelse det, der forbinder dem. Tag et skridt ud af comfortzonen og oplev vidunderene verdens rundt i 2019!